Predsoblja i cipelarnici

Predsoblja i cipelarnici

Bilo da imate veliko ili malo predsoblje, pravim idejama i kvalitetnim nameštajem možete ga učiniti i te kako atraktivnim, urednim i funkcionalnim. Ako ste i vi od onih osoba koje često gube vreme tražeći ključeve od stana ili kola, vaš omiljeni šešir, šal ili rukavice uz odgovarajući nameštaj za predsoblje imaćete uređen prostor u kojem se lako nalazi sve što vam je u tom trenutku potrebno. Prilikom uređenja predsoblja vodite računa da ono ostane prohodno, a ne usputna stanica za mnoge nepotrebne stvari. Često ovoj prostoriji posvećujemo najmanje vremena i pažnje, a to je mesto dobrodošlice i prostorija koja povezuje sve naše životne prostore u domu.

Takođe, predsoblje je prostorija u koju prvo kročimo, a obično se nalazi kao poslednja stavka na spisku renoviranja što je pogrešno, jer je predsoblje ogledalo cele kuće. U predsoblju je potrebno imati, pre svega, dovoljno prostora za odlaganje stvari a naročito važan element jeste cipelarnik. Dakle, iskoristite prostor optimalno i zavisno od mogućnosti uredite ga setom predsoblja ili kombinujte pojedinačne elemente, poput garderobnih ormara ili ormarića za cipele. Manji prostori profitiraće od jednostavnijih varijanti kao što su garderobni paneli, zidne čiviluci, klupe za predsoblje ili pojedinačna ogledala. Neka vaše prekrasno predsoblje bude vašim gostima uvertira za ono što ih čeka iza ugla.

Nameštaj za svako predsoblje

Kreirajte potpuno novi ulaz u dom uz pomoć setova predsoblja ili pojedinačnih elemenata poput garderobnog panela, klupe za predsoblje, ogledala, ormarića za ključeve ili stalka za kišobrane. Osvežite postojeće predsoblje i učinite da zasija pri samom ulazu uz pomoć naše velike ponude koja će uneti osveženje u celi životni prostor.