Stolovi po meri

Stolovi po meri

Trpezarijskih stolovi po meri

Trpezarijski sto je, po mnogo čemu, centralni deo prostorije. Tu porodica deli iskustva stečena tokom dana - ručamo, radimo domaće zadatke, čitamo novine ili ćaskamo uz šoljicu kafe. Zato je bitno imati trpezarijski sto po meri za kojim možete udobno sedeti i osećati se opušteno.

Klub stolovi po meri

Klub stolovi za dnevnu sobu su idealni za držanje bilo kod predmeta pri ruci dok se opuštate na kauču, kao što su šoljica kafe i tanjir sa kolačima.

Osim što su veoma praktični, ovi stolovi su i ključni komad nameštaja u prostoriji. Zato je bitno odabrati sto koji se uklapa uz tepih i garnituru ili kauč, i na ovaj način će vaša dnevna soba biti zaokružena celina. Umesto jednog stola, možete odabrati i dva manja koja po potrebi možete lako i premeštati. A ukoliko vam nedostaje mesta za odlaganje u stanu, odaberite klub sto sa dodatnim nivoom ili policom koji će vam sigurno poslužiti za odlaganje sitnica.

Toaletni stolovi

Želiš sopstvenu zonu za stilizovanje, uz sve što ti treba nadohvat ruke? Toaletni sto ti to omogućuje. Sakrij neophodne stvari u fioke ili postavi upadljive kutije na ploču stola. Dodaj ogledalo stolu za šminkanje ili odaberi ugradno, i sve je spremno da vidiš kako lepo danas izgledaš.